час дiй..

Леман
..сумні часи..сумні години..
..і подих ніби занімів..
..від павуків і павутиння..
..від гризунів та тарганів..

..і вся мерзота ця навкруги..
..в тілах..обличчях наших "слуг"..
..зростає..більшиться напруга..
..страждають душі від наруг..

..нахабством робляться помилки..
..нахабством зрада там щодня..
..безмізкові ділки й кавалки..
..і множиться в брехні брехня..

..і закипає лід підшкірно..
..і стогін гніву нароста..
..нас не зігнути безопірно..
..бо біль у гнів перероста..

..сумні..пригнічені години..
..в думках..у роздумах..час дій..
..за волю..за її єдину..
..плекаєм промені надій..