Знов ранок

Фиолетта
***
Знов ранок. Десь опів на восьму,
Дощу опісля – в мутному вікні
Пейзаж пастельний – досі осінь…
І чийсь анфас, розмитий, наче в сні.

Сезон сецесій - квити з літом,
Метаморфоз трансляція HD -
Видінь мигтять дереворити
В калюж екранах мутної води.

Судоми звуків межи мурів,
Лялькар шепоче з правого плеча :
-Ти хочеш світла в дні понурі?
-Моя не в тім задавнена печаль…

***
(авторська світлина)