На тлi осiннiх перемовин...

Фиолетта
***
На тлі осінніх перемовин,
Де літа згадка мимохіть,
Тяглиста ніч і мимоволі-
Минуле крильцями тремить.

У передсон від передзим’я
Горнутися в п’янке тепло,
Допоки ще досвітні півні
Запіють втретє – вже було…

***

(авторське фото)