Волошки

Клавдия Дмитрив
Волошки в житі, волошки в житі,
Там вони квітнуть, там і ростуть,
Волошки в житі росами вмиті,
Вогник надії в собі несуть.

ПРИСПІВ

Волошки, волошки, ви - квіточки долі,
На втіху усім нам усюди ростіть,
В житах завжди квітніть в широкому полі,
Кольором неба між колоссям цвітіть.


Вітер колише хвилями жито,
Волошки хилить ніжні із ним,
Кінь залишає знак від копита,
Ранковий туман, наче килим.

ПРИСПІВ

Волошки сині, неначе очі,
Що вміють зводить з розуму всіх,
Вони чарують і серед ночі,
В них закохатись – зовсім не гріх.

ПРИСПІВ

Волошки-квіти, та й синьоокі,
Вітер колише вас у житах,
Там ви ростете не одинокі,
Часто цвітете ще й в моїх снах.

ПРИСПІВ

20.12.2019 р.