Северный Поток и Турецкий Поток

Александров-Снегирь
Если у новорожденного плохо отходят газики и пучит животик, рекомендуется вставить газоотводную трубочку, смазанную вазелиновым маслом или детским кремом. Если эту трубочку направить на север, в сторону Германии - это будет Северный Поток.
А если газоотводную трубочку направить на юг, в сторону Турции, то это будет Турецкий Поток...
Это здорово усилит надёжность газоснабжения ваших друзей!
А это очень важно!
Только прежде согласуйте этот вопрос с вашими друзьями!


Північний потік і Турецький потік

Якщо у новонародженого погано відходять газики і здуває животик, рекомендується вставити газовідвідну трубочку, змащену вазеліновим маслом або дитячим кремом. Якщо цю трубочку направити на північ, у бік Німеччини-це буде Північний потік.
А якщо газовідвідну трубочку направити на південь, у бік Туреччини, то це буде Турецький потік...
Це здорово посилить надійність газопостачання ваших друзів!
А це дуже важливо!
Тільки перш узгодьте це питання з вашими друзями!