рiк до фiнiшу..

Леман
..рік до фінішу..
..свиня вже постаріла..
..щуреня з порогу зазира..
..а душа вузлом зв'язала крила..
..там жура..
..привід є..
..хіба ж бо він один??..
..світло..газ..суди..війна та влада..
..і сусіди..де той чортів тин??!!..
..є Майдан..і є у раді зрада..
..біль болить..
..в душі вирує гнів..
..від нікчем..від зрадників..від зради..
..від прихованих і явних ворогів..
..і від газда..
..ну свиня..
..ну як і є свиня..
..рік до фінішу і вже вона в печінках..
..а на ганку мнеться щуреня..
..і його чекають вже будинках..
..Бог і сам не знає що чекать..
..бо чортів, як бруду, навкруги..
..їх усіх нам доля подолать..
..ворогів усіх перемогти..
..чи здолаємо??..
..кого спитать, Щура??..
..так..у нього б мудрості повчитись..
..а поки що..на душі жура..
..час замислитись..
..не гай..щоб не спізнитись..