Справедливость

Рахим Карим
Justice

We cut justice every single day of God
at every step,
cut like a ram.
To eat from the meat of Justice
kebab every day.
We cut justice day and night
how to cut chicken, for tobacco.
I have to see all this to be silent,
for the whole world has a good appetite.
He wants to eat a kebab from Justice,
He likes to eat tobacco from chicken.


Справедливость

Мы режем Справедливость каждый Божий день,
на каждом шагу,
режем как барана.
Чтобы есть из мяса Справедливости
каждый день шашлык.
Мы режем Справедливость день и ночь,
как курицу режем, для табака.
Приходится все это видеть и молчать,
ибо у всего мира хороший аппетит.
Он хочет есть шашлык из Справедливости,
Он любит есть табака из курицы.