Ти мене зачарувала

Геннадий Сивак
Ти   мене зачарувала,
Щей  заворожила,
Веселіше жити стало,
Коли поруч мила.

Доброзична  посміхнеться,
Гарні карі  очі,
Пісня з вуст чарівних  в'ється,
Співає охоче…

Закликали вечорниці,
В досвітки пограти,
Де  дівчата чарівниці,
Вміли танцювати…

Поцілунок твій    медовий,
Ніжний він,  дівочий, 
Погляд ясний, та чудовий,
Серед дня і ночі.

Першу зустріч  пам’ятала,
Й  ласкаві почуття…
Ти   мене зачарувала,
На усе життя,

Автор  Геннадій  Сівак.
7  грудня  2019 року.