Са суфрадихъ т1уьр фу алудмир рик1елай

Гасанова Гюзеля
Экуьнин салам ракъурна
Экъечlда лагьай,
Къелем гъиле кьун мажбурна
Хиялри атай....

;;;

Михьи ният аваз кам вегь
Чарадан гъенел,
Фу кяна на тlуьртlани цlвегь
Хуьх жуван рикlел.

Са суфрадихъ ацукьай вахт,
Къвемир ваз гьайиф:
Ам Аллагьди гайи я бахт,
Гьуьрметдиз лайих.

Анлай кьулухъ вуч арада
Куь хьайитlани,
Футфа туна са чарада
Лап къайитlани,

Хкваш рикlел гьик1 амукьнай
Са суфрадихъ куьн,
Шадвал ийиз гьик1 ацукьнай
Туна къуьне къуьн...

Бубайрилай амай адет
Квадармир куьне!
Фан къадир хуьх, ая гьуьрмет,
Гьар садан кlвале.