Samoistne pioro

Алла Польская
SAMOISTNE PIORO
 

Ostatnio muza
dreczy mnie
I nie pozwala
wcale spac
A gdy jestem
w zupelnej ciszy
me pioro
samoistnie pisze
I nie ma
jakiejkolwiek sily
aby sie zatrzymalo
by zaprzestac pisac.

13-12-2019

                ***
AP (wersja oryginalna)