Окличне!

Громова Олька
Ти сонячний грайливий зайчик,
Що доторкнувся верховіть.
Я з амазонок-одиначок,
РождЕнних на межі століть.

Моя любов — зворотній відлік,
Маленька бомба, ти сапер.
Мій погляд розціни як виклик,
Твій погляд на мені завмер.

А серце, майже детонатор.
Мої судини, як дроти —
Червоний? Синій? Не вгадати!
Єдина спроба, я і ти.

Поволі проникаєш в пекло,
Де поцілунок, як тавро.
Замерзла. Ближче...Тепло, тепло,
І ниє серце під ребром,

А потім в пристрасті колотить!
І після цього зносить дах.
Гарячий подих, ніжний дотик,
Ти чуєш оклики в словах?!

16.10.19