Зима прийшла

Клавдия Дмитрив
Зима прийшла, морози вже лютують,
Снігом замітає навкруги.
Дітлахи ні трохи не нудьгують –
На санчатах всі їдуть з гори.

Зима прийшла, засипало все снігом,
І наближається Різдво із кожним днем,
А дітвора вже заливається вся сміхом,
Різдво до нас з своїм йде ліхтарем.

Зима прийшла і нас не обминула,
Завітала зимонька в наш край,
Про нас вона, звичайно, не забула,
Й на санях знов приїде Миколай.

Зима прийшла, дороги закурило,
Замерзли ріки всі, озера і стави,
А навкруги все біло, все так мило,
Й не видно ні листочка, ні трави.

Зима прийшла, морози все скували,
Тріщить-порипую в нас під ногами сніг.
Найбільше діти зимоньку чекали,
І шлях її до нас уже проліг.

02.12.2019 р.