Запрошення на Листоверт

Татьяна Виноградова -Полтавчанка
Співучий край, прекрасна мова...
Гостей чекаємо давно.
А фотозгадка кольорова
За мить до створення кіно.

Якщо вагаєшся, чи варто
Приїхати до нас в Полтаву...
Емоцій щирих справжній бартер
Відчуєш, а потім - на каву.

Мершій читай про "Листоверт"
Пиши вірші, казки, співай..
Ховай листівку у конверт,
Бери квиток та приїжджай!