Навпроти сiла жiнка - укр. мова

Марат Школьник
"У пільговий - ні кроку!" -
Почув я від сусіда, -
"Боюсь штовхання в боки,
Ще більше чхання, СНІДу.

Обличчями близенько
Стоять в салоні люди,
Старий або старенька
Не всі здорові люди."

Без пільг автобус їде, -
Сідає мій сусід,
Але сховатись ніде
Від випадкових бід!

Навпроти сіла жінка -
Красуня, що й казати,
Та що за поведінка -
Вона почала чхати!

В обличчя ті мікроби
Летять, летять прокляті.
Сусід мій краєм роби
Себе став затуляти.

Зустрів його я вчора,
А він мені: "бач, - влип!
Була та жінка хвора,
Спіймав з повітря грип!"