Найкраща у свiтi

Владимир Сидько
І вона буде цілувать тобі губи, очі.
Слухати твій улюблений інді-рок.
Її тонкі пальчики, руки дівочі
Віднесуть тебе до зірок.

Вона буде молода і прекрасна,
Та, яку ти завжди собі хотів.
Вона така точна, і завжди вчасна,
Не приховує своїх почуттів.

Ти їй скажеш, що ти голодний,
І вона наварить сотні борщів,
Лиш чому ти такий холодний,
І не пишеш про неї віршів?

Вона завжди буде в такому цвіті,
Такою прикрасою усього життя твого.
Вона буде кращою дівчиною у світі
Крім... Ну, ти сам знаєш кого.