Катерино

Клавдия Дмитрив
Катерино, Катерино,
Прийди знову під калину,
Буду тебе там чекати,
Обіймати, цілувати.
Катерино, Катерино,
Чорнобровая дівчино,
Соловейка ми почуєм,
Під зорями помандруєм.

Катерино, Катерино,
Розкажи мені, дівчино,
Що у тебе на серденьку,
Скажи мені, дорогенька.
Катерино, Катерино,
Дзвінка пісня твоя лине,
Про Карпати й полонини,
Як у річці вода плине.

Катерино, Катерино,
Чорні брови, очі сині,
Ти, наче в росі скупалась
І душею закохалась.
Катерино, Катерино,
За тобою давно гину,
Полонила серце й душу,
То ж кохати тебе мушу.

Катерино, Катерино.
Ой, ти дівчино-рибчино,
Скільки сонця, скільки світла,
Щоб ти завжди, мила квітла.
Катерино, Катерино,
Зійдуться стежки в єдину,
Зацвітуть волошки в житі,
Бо коханням ми сповиті.

08.12.2019 р.