Два крила

Клавдия Дмитрив
Дарує доля два крила
І помах ними вчить робити.
Життя летить, немов стріла,
Треба навчитись просто жити.
Дарує доля два крила,
І нас вона застерігає,
Життя стежина пролягла,
Воно не спить і не дрімає.

ПРИСПІВ

Два крила, два крила, два крила,
Розправлені крила в повітрі,
Два крила, два крила, два крила,
Тріпочуть бентежно на вітрі.
Два крила, два крила, два крила,
І помахи ними грайливі,
Два крила, два крила, два крила,
Щоб були всі здорові й щасливі.


Ой, крила ,крилонька мої,
Що б я в житті без вас робила?
Про вас співають солов’ї,
Я вас назавжди полюбила.
Ой, крила, крилонька мої,
Будьте міцними, любі, вічно.
Не знати щастю меж-країв,
І розправляйтесь ви велично.

ПРИСПІВ

08.12.2019 р.