I ЦЕ ВСЯ ЗИМА?

Зозуля Юрий Павлович
Вже літні (й ще літні!) відгуки на спів «I це вся зима??» (Юрий Зозуля), — та моє до них луною "БУДЬМО!":
                Тут у Вас прохолодно, Юрію!
                А знадвору аж пашить, пече... навіть зараз...
                Вже хочу осені!)))))))))))))))
                З посмішкою, Світлана.
                Соловей Заочник   16.07.2012 09:34

                Що за зима, коли без снігу,
                Не вбрала землю в ковдру білу,
                Не приласкала, не зігріла,
                Я так жадав морозу, снігу...
                Леся Полищук   15.07.2012 19:54

Є й додача, цей поріг: нам ув оберіг, нЕчисті ж по ріг; ні дня, ні каїну, ні юді, не рідня...

там, за рогом осені,
на кутку зими:
свіжі сивини;
десь під ними прОвесні*...

вітер там промерзлий
тулиться під стіни:
в миті довжелезні;
в білі, їхні ж, тіні!

хмари там в отари
збились, перелячні:
дух ось перевЕдуть —
всіють снігом, вдячні!!

а до спраг природи
втане все на вОди:
лиш чека нагоди, — 
й весняної згоди!!!

*) прОвесні — нетерпляче, не ледаче до весни: на кшталт харизматичного проліска...