На долинi туман упав... украiнська пiсня

Лариса Геращенко
Слова Василя Діденка

На долині туман,
На долині туман упав.
Мак червоний в росі,
Мак червоний в росі скупав.(2 рази)

По стежині дівча,
по стежині дівча ішло,
тепле літо в очах,
тепле літо в очах цвіло.(2 рази)

На долині туман,
На долині туман упав,
Білі ніжки в росі,
Білі ніжки в росі скупав.(2 рази)

Попiд гору дівча,
Попiд гору дівча ішло,
Мак червоний в руках,
Мак червоний в руках несло.(2 рази)

За дівчам тим і я,
За дівчам тим і я ступав,
Бо в долині туман,
Бо в долині туман розтав.(2 рази)
«»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
Грудень, 2019р.
Неперевершений виконавець- Микола Кондратюк.