Тiэю зимою

Натали Амар
Так тепло було нам тією зимою,
Бо ми одне одного гріли с тобою.
Ми пили гаряче солодке вино
І затишно сніг пролітав за вікном.

Гуляли за руки засніженим містом
І все навкруги мов наповнене змістом
Було. Всі будівлі, мости, ліхтарі,
Гірлянди із зорь, що палали вгорі.

До того я зими завжди не любила,
Та те почуття надало мені крила.
Тепер мене кожної гріє зими
Тепло від кохання, яке мали ми.