Все в вас так, як треба

Мокренко Хром Олег
Кажіть, що вам болить
Кажіть, що ріже в серці
Що вам в душі бринить
Будьте відверті

Про кохання і любов
Кажіть, як воно є
Про теплу червону кров
І про все льодяне

Не мовчіть про горе
Треба, то плачте
Якщо навіть тих сліз буде море
Ви усіх і за все пробачте

Кажіть, що вам є смішно
Смійтесь щирими очима
Будьте веселими, це не грішно
Будьте щасливими

Розказуйте про квіти кольорові
Читайте,  пеленайте чарівне
Ви дійсно в міліметрах до любові
Розвіялось все темне і сумне