Одинок й як вовк!

Тарас Басюк
Одинокій як вовк
Але не самотній
Життя наче шовк!...
Розберешся-лахмоття!

Сестра,брат і сусід
Все це нібито є
Але всеодно
Чогось не достає

Лише місяць яскравий
Скоротає дозвілля
Він мене надихне
На бездумне свавілля

Вип'єш чашечку кави
Розміркуєш логічно:
Це все мізків вистава
Зовсім все не трагічно...

Зрозуміеш для себе:
Є для тебе спасіння:
Бог-єдиний для всіх!
Бо його ми творіння...