Найкращий!

Виктория Гребенюк Роженкова
Найкращий!

Я ніколи, тебе ніколи
Ти на мене лише не сердься...
Почуття мої не схололи,
Ти відлунням в моєму серці.

Я нікому, тебе нікому
За тобою завжди і всюди...
Твої любощі теплий спомин,
Зігрівають блаженно груди.

Я нізащо, тебе нізащо
Хоч життя- це великий гребінь...
Бо для мене,ти є найкращий!
І нікого мені не треба.
05 12 2019 р
Вікторія Р