25-!!!

Владимир Беспаль 2
 НАРІД СЬОГОДНІ СТРАЖДАЄ ВІД ТОГО
 ЩО ДОВІРАЄ ПАНАМ - ВЛАДЦЯМ А НЕ СВОЇ ДУШІ
 ЯКА Є ЖИВОЮ ,ОТ І ВСЯ БІДА НАШОГО НАРОДУ

            Коли поймут-!!!
 
Щоб жити потрібно довіряти своїй Душі
Білше не потрібно нічого

              Чого так:

Так , бо нас ніхто не учить цьому
ні в школах ні в інститутах, ні в церквах

Бо в них це бізнис ,Дякую хто прочитав до кінця
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

       =-ВЕЛИКА МОЯ РІДНА УКРАЇНА-=

1. Велика...Моя рідна...Україна
   Я син твій...Вірний...Преданний...Тобі
   Мене...з дитинства...Радісно...Зростила
   В спокійному житті...Та з ворогом...В борбі
................................................
2. Життя сьогодні...Швидко ...Проминає
   Багато бід...На родіні...Моїй
   Що від Панів...Злодіїв...Закулісних
   Не має меж...Від жадності...Всіх їх
................................................
3. Ганьба велика...Хто свій...Нарід...Не поважає
   Роздіти його хоче...До гола
   Безвідповідальніть...Україну...Губить
   То є причина...Всіх гріхів...У нас
.................................................
4.Таких хапуг...Не дуже...Тай багато
  Та прохання...Їхні...Вищі...Гір
  Трудяг багато...Бідними...Остались
  Вони не знають...За які...Гріхи
..................................................
5.Пани мої...З запросами...Такими
  Сьогодні...Опустили...Ви-людей
  Вони у нас...З руками...Золотими
  Роблять все...Щоб вилізти...З вошей
..................................................
6.Я вас благаю...Панове...Поліглоти
  Оставте ви...У спокої...Людей
  Дайте їм ...Свободу...в їхній...Праці
   Ви...Через год...Позбавитесь...Вошей
...................................................
            03.12.2019.р.
            автор:Володимир-Безпаль
            фото:інтернета