В Долинi

Клавдия Дмитрив
У нашій Долині є де веселитись -
Всюди для розваги є місця.
На красу у місті є де подивитись:
Навіть біля чудо-озерця.

У нашій Долині, наче на забаві.
Весело і гамірно завжди.
Люди там бувають у парку на лаві.
Ти також до них у парк прийди.

У нашій Долині, неначе у казці.
Все у позолоті навкруги,
Тільки там не їздять коники в упряжці,
Тому й не потрібні батоги.

У нашій Долині верби кучеряві,
Поміж них каштани ще й ростуть.
Під ними гуляють дівчата русяві,
На здибанку з милим вони йдуть.

У нашій Долині все найкрасивіше,
Воно миле-любе нам усім.
Кожен сюди їде рано чи пізніше,
То ж любов до нього бережім.

У нашій Долині всюди пісня лине,
Про життя, кохання і наш край.
Таке в Прикарпатті лиш воно єдине,
Про нього усім розповідай..

03.12.2019 р.