Останнiй подих

Клавдия Дмитрив
Останній осінній деньочок,
Подих останній настав.
Завітала красуня в садочок.
Подивилася сумно на став.

Останні осіння вояжі,
Останні бентежні слова,
Закінчилась варта на стражі.
Пожовкла усюди трава.

Останні осінні забави,
І танець останніх листків,
Вершина осінньої слави,
Й прощальний птахів переспів.

Остання мелодія  вітру
Цієї красуні-пори.
Вже склала вона всю палітру
І брами закрила в двори.

30.11.2019