Ще осiнь? БО МИ ВЖЕ ДО ЗИМИ!

Зозуля Юрий Павлович
Ось Інь,
Там Ян...
ОСІНЬ!


Й війна війною, нашестя "братіків": й зима зимою, хай білить згарища... А Ми, БратОве, — Зможемо й ПереМожемо!!


насипайте, сніги,
найчистіші з яв сни:
повно вас у зими,
й кожен повен! — диви?

сміх бринить: вочевидь,
в лоскіт сонцю блакить;
сніг з промінням в ту ж мить,
де ни ляжуть!! — й ну снить??

не дивуй на дивА:
бач, й зелена трава;
й жар, нам в дар до Різдва...
там й весна!!! — й вже співа???