Мамина молитва

Оксана Абдусалимова
Посивіли мами скроні
Вся у зморшках стала враз
Як дізналась,що на сході
Син поранений в цей час
Кровоточить його рани
Більше сил нема терпіть
та він знає, що без нього
Мама вмре в ту саму мить

Серце б'ється вже повільно
Ледве держиться солдат
Та молитви мами сильні
Не відпустять помирать
Мати Господа благає
На колінах молве все:
-"Боже милий закликаю
Хай синочок мій живе,
Забери Господь, будь ласка,
Замість нього ти мене
Я без нього помираю
Він же серденько моє!!!"

Посивіли мами скроні
Вся в сльозах стоїть вона
Син з букетом перед нею
-'Він живий!" кричить вона..