Серце Бойкiвського краю

Клавдия Дмитрив
Серце Бойківського краю
Розмістилось саме тут.
Кращих міст в житті не знаю,
В нім традиції живуть.
Серце Бойківського краю
Долиною нарекли.
Про нього пісні співаю,
Йому шану віддали.

ПРИСПІВ

Долина, Долина є в Прикарпатті,
Таких більше в світі нема.
Красою ти маниш, як біле латаття,
Гостинна ти є з  усіма.

Це неначе намистина,
Грає барвами завжди,
Прикарпаття є перлина.
Таку спробуй ще знайди.
Її озеро, мов квітка,
Зустрічає сонце все,
По нім плаває лебідка,
Що любов свою несе.

ПРИСПІВ

Всюди церкви височіють,
Бані золотом горять,
За Долину всі радіють,
І пісні про ню дзвенять.
Ще й видніються скрізь гори,
Серцю любий рідний край,
Серцю ріднії простори,
Ти надалі розквітай.

ПРИСПІВ

25.11.2019 р.