Маки

Клавдия Дмитрив
Хтось маками поле засіяв,
Пролягло, наче килим, воно.
В душі хтось плекав їх, леліяв,
А те поле, неначе рядно.

ПРИСПІВ

Маки, маки, червонії маки,
Хто посіяв красиво вас тут?
Неначе кохання ви знаки,
Які у душі так цвітуть.
Маки, маки, червонії маки,
Чом не довго цвітете ви так?
Тепла скільки є і уваги…
Насправді від долі ви – знак.

Хтось маками поле засіяв,
І там дощ їх щодня поливав,
А вітер легесенький віяв
Й колискову тим макам співав.

ПРИСПІВ

Хтось маками поле засіяв,
Подарунок для когось робив,
Про кохання він тоді мріяв
І коханням напевно так жив.

ПРИСПІВ

25.11.2019 р.