Ранкавы пажар

Анатолий Уминский
Хавае месяц зоркі ў паднябессі,
Гарыць на ўсходзе ранкавы пажар.
Здаецца, быццам хмаркі хто развесіў ...
Хавае месяц зоркі ў паднябессі.
Халодны вецер не спявае песні -
Забыў, напэўна, свой рэпертуар.
Хавае месяц зоркі ў паднябессі,
Гарыць на ўсходзе ранкавы пажар.

    *.   *.   *.   24.11.2019 г.

Скрывает месяц звезды в облаках,
Горит зарёю утренний пожар.
А тучки словно вышли на базар ...
Скрывает месяц звезды в облаках.
У ветра с песнями сплошной кошмар -
Забыл, наверно, свой репертуар.
Скрывает месяц звезды в облаках,
Горит зарёю утренний пожар.

М.Вечера.