Сину

Клавдия Дмитрив
Я за тебе, сину, молюся щоднини,
Подумки в обійми я беру завжди,
За тебе молитва Богу вічно лине,
Щоби було щастя й не було біди.

Я думками, сину, завжди із тобою,
Ти – моя надія і моє життя,
За тебе в молитві у святині стою,
Хоч уже дорослий, та моє дитя.

Тобі колискову в колисці співала,
Водила в дитинстві тебе по казках,
За щасливу долю Господа благала.
Ти тепер з гніздечка полетів, як птах.

Хоч уже дорослий, та моя дитина,
Щоб були легкими дороги твої,
Квітами хай стелить кожная стежина,
І вертай в обійми, синочку, мої.

Додому чекаю тебе завжди сину,
А моя домівка, синочку – твоя.
Щоб не скуштував ти присмаку полину,
Всюди із тобою молитва моя.

Я любов до тебе всі роки лелію,
Одна кров з тобою в нас обох тече,
Іншою любов’ю любити не вмію,
Ти – моя опора, надійне плече.

24.11.2019 р.