Розлука

Оксана Абдусалимова
Болить душа та плачуть очі
Коли тебе немає поруч
Ходжу по світі мов німа
І сміх мій зовсім не луна
Та знаю відстань лиш зближає
Вона кохання не вбиває
А навпаки підігріває
Ще дужче з кожним днем любить
Так повертайся мій коханий
Тебе вже так давно чекаю
У затишний наш теплий дім
Де знов лунатиме наш сміх