Белый снег...

Елена Роус
Білий , білий сніг , за вікном кружляє ,
Знов прийшла зима , кожен їй радій !
Час коли душа крила розправляє ,
Та летить в країну таємничих мрій .

В цей чудовий час , біля найрідніших  ,
Відчуваю радість , щастя та любов ,
Пісню з кращих слів , самих найніжніших ,
Заспіває серце вашим серцям знов .

Білий , білий сніг за вікном …То казка ,
Де завжди все добре , де ти не один ,
Де завжди зігріє твою душу - ласка
І тепло чудових , райдужних  хвилин .