Ела в звездната люлка

Величка Николова -Литатру 1
ЕЛА В ЗВЕЗДНАТА ЛЮЛКА
Автор: Величка Николова - Литатру1



Ела сега
Автор: Величка Николова – Литатру 1


Къде си, мили, где да те открия,
дали ще мога някога, дали?

Луната ме загърна със шамия,
та болката по теб да отболи.

Но болката не стихва. Где си, мили?
Виж, звездна люлка двора ни краси.

Във нея вятър мил ще ни люлее.
Ела сега и с мен щастлив ще си!


(( От книгата "Светлина от мрака" - "C'est la Vie" ))