Додому

Наталия Ломейко-Громовая
Впало сонце додолу,
Покотилось під ноги.
Потемніло довкола,
І не видно дороги.
Що ж це коїться в світі?
Крок зробили в неволю?!
За що гинули діти
На Майдані і в полі?!
Та хіба ж ви не знали,
Хто нам ворог, і де він?
Так кого ж ви обрали,
В чому ваша ідея?
А війна йде без спину,
Дим та морок криваві.
Ворог б'є нам у спину
З люттю вовчої зграї.
Нам не видно дороги,
Потемніло довкола...
Молим про перемогу,
Й про дорогу додому...