Земле свята

Клавдия Дмитрив
Земле свята, що звешся Україна,
Любов до тебе батько й син несе.
Земле свята, моя ти Батьківщина,
Для мене ти свята понад усе.

ПРИСПІВ

Україно, моя Україно,
Ти єдина у світі така,
Любов у піснях тобі лине,
По тернистих ідеш ти шляхах.
Україно, моя Україно,
Нездоланна державо моя,
Незламний твій дух не загине
І дзвенітиме мова твоя.

Земле свята, що звешся Україна,
Мову твою вітер в світи несе.
Земле свята, для мене ти єдина,
Для мене ти – домівка перш за все.

ПРИСПІВ

Земле свята, що звешся Україна,
Таку як ти, у світі не знайти.
Земле свята, найкращая країно,
Тебе б усю проїхати й пройти.

ПРИСПІВ

18.11.2019 р.