Дзвенять пiснi

Клавдия Дмитрив
Дзвенять пісні,немов джерела,
Дзвенять пісні,відлунням йдуть.
Вінок із них душа вже сплела,
Вони в серцях людських живуть.

ПРИСПІВ

Пісне, пісне, лийся, розливайся,
На простори лийся, пісне, не стихай.
У моїй любові ти завжди купайся
І дзвени, неначе лісовий ручай.

Пісні ті линуть, не стихають,
Співає їх моя душа.
Вони у душу проникають,
Та глибше ж бо від лемеша.

ПРИСПІВ

Дзвенять пісні, неначе сповідь,
Немов душевний оберіг.
Мов серед літа річки повінь.
Пісням у світ той шлях проліг.

ПРИСПІВ

15.11.2019 р.