Прийди

Клавдия Дмитрив
Прийди, прийди, прийди, тебе чекаю.
Прийди, прийди, дуже тебе благаю.
Прийди, прийди, прийди ти серед ночі,
Прийди, прийди, поглянь у мої очі.

ПРИСПІВ

Ой прийди, ой прийди, прийди,
Ти до мене, до мене йди.
Ой прийди, я тобі скажу,
Тебе в серці своїм ношу.
Ой прийди, ой прийди, прийди,
Ти мене, ти мене, знайди.
Своє серце тобі віддам,
Розкажу про це лиш вітрам.

Прийди, прийди, прийди, тебе я молю,
Прийди, прийди, я розповім про долю.
Прийди, прийди, прийди і не вагайся,
Прийди, прийди, і ні в чому не кайся.

ПРИСПІВ

Прийди, прийди, прийди, тебе зустріну,
Прийди,прийди, бо я до тебе лину.
Прийди, прийди, прийди ти на світанні,
Прийди, прийди, втопи мене в коханні.

ПРИСПІВ

13.11.2019 р.