МIЙ КИIВ

Вера Свистун
Що для мене Київ?
Київ - це Дніпро
і високий берег
в золоті церков.
Запал і натхнення,
прихисток і шлях,
благість повсякдення,
Сонце у руках.

Київ - це Хрещатик,
пагорби й мости.
Золоті Ворота
в давніх днів світи.
Це Свята Софія
і Андріїв спад,
у бузкових мріях
ботанічний сад.

Київ - сни пророчі
і фунікулер,
і відкриті очі
паркових озер.
Київ - щастя-доля,
хвилі літепла,
над Співочим полем
Лаври купола.

Київ - щирі друзі,
віра у добро,
різнокольорові
лінії метро.
Запал і натхнення,
прихисток і шлях,
благість повсякдення,
СЕРЦЕ у руках.