Полiцiя

Александр Бойко 4
Благенькі статки, потужні амбіції –
Нова держава нової поліції,
Де кожен має свій шлях до раю,
Де ліві смокчуть, а праві ковтають.
А завтра рано на роботу –
Героям слава, ми патріоти!
Ще є горілка та шматочок сала –
Хто сказав, що цього замало?

Поліція!
Поліція!
Моя нова поліція!
Поліція!

Як сюди попав, то не дам прогнозу –
Звернеш убік і по стінці мозок.
Бережи себе – не буде вороття.
Не сси, браток, бо то таке життя.
Біля мого будинку знаходять тіло
І ось на мене заводять діло.
А тіло встало та кудись пішло –
Згоріла моя хата, згоріло село!

Поліція!
Поліція!
Моя нова поліція!
Поліція!

Поліція слова, поліція серця,
Поліція думки, поліція сексу,
Поліція ринку, поліція праці –
Поліція в кожній голові та сраці.
Хто має тебе, той має право –
Ми патріоти! Героям слава!
Ще є горілка та шматочок сала –
Цього ніколи не буде замало!

Поліція!
Поліція!
Моя нова поліція!
Поліція!

Audio: https://soundcloud.com/user-156166521-651257881/poltsya