Черубiна, сердце мое, я тебе кохаю!

Константин Фаэтонов
Черубiна, сердце мое, я тебе кохаю!


Черубiна, сердце мое, я тебе кохаю!

И як шо ти* забажаешь, пiсню заспiваю,

Запитаю я до тебе, чi мене ти любишь?

То чому мовчiшь не знаю, та й мене забудишь!

Черубина, дивнi очi,  де моя коханна?

Як зовуть тебе не знаю, та може Iванна?

Може Галю, чi Оксана, а може Свiтлана,

Ти для мене, Черубiна, як Вiсна Краiнi,

Не попсованый до тебе, о тебе новини,

Я зустрiну, скiлькi рокiв, треба я не знаю,

Черубiна, сердце мое, я тебе кохаю ...




* (Сноска) С малороссийского диалекта И - Ы