***

Лариса Опанасенко
Якого виміру так потребує Висота
Чи виміру душі, чи вибір сьогодення
Не витримавши поклику натхнення
Вона до хмар невпинно вже зліта

Для чого Висоті  там,наодинці з небом
Про щось вести таємні перемови
Ми хочем чути текст тої промови
Не знаючи навіщо це на треба