Простiть нас, онуки

Катруся Степанка
Простіть нас, онуки,
Дідусів і бабусь
За ваші муки… за них молюсь.

Простіть нас, онуки,
За життя минулим.
Ваше сьогодення ставимо під кулі.

Простіть нас, онуки,
Вже старих та впертих,
Мрією своєю - ваших життів стертих.

Простіть нас, онуки.
Через нас – ваші муки.



28.01.2016 р.