Ст льки щастя на земл

Федор Тарасенко
Є стільки щастя на землі,
Його помітити лиш треба.
Травинка = щастя взагалі,
Що прагне, тягнеться до неба.

Є щастям липи диво цвіт,
А сестри в неї – зорі рані.
Є щастям Божий білий світ,
У нескінченному коханні.