Незабаром зима

Натали Амар
І знову наближається зима,
Немов холодна монохромна вічність...
Та білий сніг деревам дуже личить,
Ялинкам та смерекам зокрема.

І знову йдуть назустріч холода.
Купуєм рукавиці, шапки, снуди.
Розвішує гірлянди сивий грудень,
І ряжених готує коляда.