Рассвет - 5

Александр Филенко
                ***
На СВІТАНКУ СОНЕЧКО сЕрденько зігрІє,
РАДІСНИМИ БАРВАМИ ніченьку знесЕ.
Щоб не згАсли ПРОМЕНІ втрАченої МРІЇ,
Та не знИкла в тЕмряві СТЕЖКА до НАДІЇ…
Де б НАРОД, нездОланий, був ПОНАД УСЕ!
Хай ЛЮБОВ до блИжньго... МИР всім принесЕ…