Ще хочеться кохати

Левиа
Мені ще хочеться кохати,
відчути дотик ніжних рук,
плече надійне відчувати,
яке підставить милий друг.
І мрії разом з ним плекати,
і йти назустріч їм разом,
і ранішню зорю стрічати,
ділитися своїм теплом.
Так хочеться іще кохати,
кохання випити до дна,
бажаю я напевне знати,
що я кохаю не одна.
Бажаю навзаєм я мати
краплинку того почуття
з яким літати і співати
і відлетіти в небуття...