Украiнський мiнор

Константин Матаков
                ***

Листопад загубився в монастирі власної крові
Падолист загубився де є нора розуму часу
І лисиця була в сновидінні там всi мармурові
І на них вишиванки вогню червоніють вiдразу

131119