Туман пракраУся...

Анатолий Уминский
Туман пракраўся у нізіну,
Разлёгся моўчкі над ракой
І зоркам шанцу не пакінуў...
Туман пракраўся у нізіну,
Абняў даверліва асіну,
Стаіць што ціха над вадой...
Туман пракраўся у нізіну,
Разлёгся моўчкі над ракой.

    *.   *.   *.   12.11.2019 г.